Om Jysk Flise & Fugeteknik

Hej, jeg hedder Jan Jørgensen.
Jeg startede Jysk flise & fugeteknik i 1996. Med rødder i det nordjyske, udføres størstedelen af mit arbejde her. Hjallerup er vores hjemby i Nordjylland, De fleste af opgaverne er i Aalborg, Hasseris, Hjallerup, Brønderslev, Sæby og Aabybro. Flere luksus badeværelser er lavet i disse områder af Jysk Flise & Fugeteknik.

Når vi snakker badeværelse/ køkken og lign. Mht. klinker, fliser og mosaik samt imprægnering, er Jysk Flise & Fugeteknik en af de førende flisemurer i Nordjylland.

Speciale i arbejde med store klinker og fliser helt op til 200 cm. Mosaik samt High-end mosaik,  imprægnering og vedligeholdelse af brusenicher og gulve samt den særdeles holdbare epoxy fuge er blandt vores stærke sider.

Ikke to badeværelser er ens, ikke to køkkener eller klinke gulve er ens, hver har deres egne udfordringer, men fælles for dem er, at det flotte resultat kommer kun, hvis du vælger den rigtige håndværker og den rigtige leverandør. Som en af Nordjyllands bedste flisemurer er det helt klart noget jeg kan tilbyde dig.

De vigtige beslutninger mht. Badeværelse, køkken, klinkegulv og mosaik kan du roligt træffe med os. Med mere end 300 badeværelses renoveringer har jeg stor erfaring på dette område. 
Der er flere valg der skal træffes end du tror, når det er badeværelse og køkken vi taler om, det kan være farvevalg, lys, overfladebehandling, materiale valg, styring af div. Håndværkere, tidsskema og priser. Fra første opringning til Jysk Flise og Fugeteknik vil du blive hjulpet sikkert og roligt igennem denne proces.

Er det en murer med stor kvalitets og ordens sans, kreative ideer og forslag indenfor standard badeværelser, eksklusive badeværelser og High-end badeværelser og gulve, og er du den kræsne kunde, der vil have succes med dit bad/ køkken, gulv projekt? Så skal du vælge Jysk Flise & Fugeteknik, mine ideer kan blive dine.

Jeg garantere kvalitet til tiden.

Venligst Jan Jørgensen.