Velkommen til jysk flise & fugeteknik

Velkommen til jysk flise & fugeteknik Est. 1996 Hvor tit har man ikke hørt om eller prøvet et håndværksfirma der ikke magter at holde orden på stedet, passe på kundens ting, eller udføre opgaven fagligt korrekt? Det behøver man ikke bekymre sig om ved jff.dk, vi har stor erfaring med private kunders ønsker, såvel som hotel, industri og erhvervs kunders krav.

Stor ordenssans, kvalitets håndværk samt et stort service nieaveu er nogle af vores stærke sider. Jff.dk besidder formentlig landsdelens dygtigste flisemurer, der gerne er behjælpelig med koordinering af håndværkerne på pladsen, så der ikke er længere leveringstid på badeværelset end nødvendigt.

En af Nordjyllands bedste flisemurer, der samtidig er service minded, venlig med udpræget ordenssans. Du har alle muligheder for at dit projekt bliver en succes. 


Erfarne håndværkere med den rette indstilling, gør forskellen mellem fiasko og succes. JFF.dk stræber efter at gi dig mere end den service og kvalitet du forventer. Og du får det med et smil.

At dekorere feks. 'En væg i badeværelset eller køkkenet med flotte mosaik fliser, er meget mere end bare en væg, det er et møbel, der vil pryde og sætte dit helt eget præg på rummet. 

Kontakt mig for en uforpligtende snak